szoveg  
 
szöveg
 
szoveg
szöveg
 
 
   
szoveg
szoveg
Magyar English
szoveg
szoveg
szoveg
 

szoveg


Texepil
texepil@texepil.hu
www.texepil.hu
Céginformáció: A Texepil Kft. textilipari áruk exportjával, importjával és nagykereskedelmével foglalkozó családi vállalkozás, amely 1994. április 1-én alakult meg.
A cégünk egyik tulajdonosa Mezei Ágnes, aki külkereskedelmi üzemgazdászi diplomával és vámügyintézői szakvizsgával rendelkezik, a másik Mezei Miklós, aki ruhaipari üzemmérnök és szaküzemgazdász. Az elmúlt 25 év során a külkereskedelem, illetve a ruházati szakma, valamint az egyen és formaruházati ellátás területén mindketten jelentős gyakorlatot szereztünk.
A Texepil Kft. elsősorban minőségi tiszta gyapjú és gyapjú-műszál keverékű textil méterárú importjával és forgalmazásával foglalkozik. Ajánlatunkban szerepelnek öltöny, zakó, nadrág és kabát szövetek, kosztümanyagok, különleges melírozott kordbársonyok.
Beszállítóink neves európai cégek, többek között Svédországból, Németországból, Franciaországból, Csehországból, Szlovákiából és Szlovéniából.
1997 év júliusában megkaptuk a csehországi Sukno és 1998 áprilisában a német Königsberger cég anyagainak kizárólagos magyarországi forgalmazási jogát.
Ajánlatunk tekintélyes részét képezik a speciális egyen- és formaruházati anyagok.
Szállító cégeink többsége jogosult IWS Nemzetközi Gyapjú Titkárság Woolmark védjegyének használatára, illetve rendelkezik az ISO 9001, illetve az Öko-Tex Standard 100 minősítéssel.
Vásárlóink túlnyomó része neves budapesti és vidéki, nagy és a közepes méretű ruhaipari vállalatok és vállalkozások köréből kerül ki. Partner cégeink egy része a gyártásra kerülő termékeit előzetes specifikáció alapján értékesíti, a másik része saját kockázatra nagykereskedelmi tevékenységet folytat.
Cégünk 1996. év óta rendszeresen kiállítja legújabb kollekcióját a Magyar Divatintézet által rendezett tavaszi és őszi Budapesti Divatnapokon. Az elmúlt években ezen kívül részt vettünk több más szakmai kiállításon is.
Hirdetéseink minden hónapban megjelennek hat jelentős textil, illetve ruhaipari szakmai folyóiratban.
A kereskedelmi tevékenységünket a 1221 Budapest, Kapisztrán u. 6-8. szám alatti bemutató termünkben végezzük. Ezen kívül bérelünk közvámraktári területet is.
A munka javítása és a vevői igényeknek való magas szintű megfelelés biztosítása érdekében – a magyar textilkereskedelmi cégek közül elsőként -1999. évben megszereztük az ISO 9002 szabványnak megfelelő minőségtanúsítást.
TexepilTexepilTexepilTexepilTexepil
szoveg
Corolla Exp.-Imp. Kft.
MÉZY Babafelszerelés
REDBLACK Leather Collection
T & P
ASSO 13 E.C.
Marini Silvano Bt
MYL DIVAT KFT
Brown Bros Kft. BROWN BROS FEHÉRNEMŰ
Sun-Beach fürdőruha nagyker
Wójcik gyermekruha nagykereskedés
Palesz Gépi Himző Kft.
Hunor Kft - játék nagykereskedelem
Dynamit - konyhafelszerelés nagyker - Jamie Oliver
Pannon Flax Textil
Focus Textil Kft
Cohinor-Szalon Rházati és Kereskedelmi Kft.
Vil-For Vegyes Nagykereskedés
Mediaway Kft.
BALLOON WORLD HUNGARY
Mediaway Kft.
Latorsport
Temi 2002 Kft.
Safercall
Moda-Cad - Ruhavarázs Kft
Vil-For Vegyes Nagykereskedés
Ideal Gift Kft - online ajándék nagyker
SomaSoft Kft
Bernhardt kirakati babák
Topp Kft. Zokni és kiegészítő nagykereskedés
   
 
 
szoveg
szoveg
szoveg
ajándék
Főoldal  •   Regisztráció  •   Kapcsolat  •   SHOP
szoveg
www .nagykereskedelem.hu © 2007 | Minden jog fenntartva
szoveg
 
szoveg