szoveg  
 
szöveg
 
szoveg
szöveg
 
 
   
szoveg
szoveg
Magyar English
szoveg
szoveg
szoveg
 

szoveg


Hávelimpex Kft hőprések forgalmazása
havel@t-onlien.hu
www.havelimpex.hu
Céginformáció: 1997-ben alapítottuk a családi vállalkozásunkat. A tevékenységi köre elsősorban hőprések forgalmazása Magyarországon és a környező országokban, a háttérként az ebben a szakmában piacvezetőnek számító HIX Corporation /Pittsburgh, Usa/. Aki hőpréseket használ, annak természetesen szüksége van transferre, transferpapírokra, amit nyomni akar, és olyan termékekre, amit meg kíván nyomni. Ezekből a termékkörökből is komoly beszállítói háttérrel rendelkezünk, és ezért a piaci környezetünkben egyedülálló választékot biztosítunk gyári textilmatricákból, / Impulse-Artbrands, Wild Side cégek termékei/, transferpapírokból, / Poweful Papers, Dba Visual Communication, Schockline cégek termékei/ és új termékcsaládként a sublimációs technikával nyomható termékek köre a Print Equiment cégtől.

Szublimációs nyomtatót és festékeket is importálunk, az EPSON, ill. az AirTanium cégek termékeire alapozunk. Mindemellett komoly tömegben áll rendelkezésre textil, kerámia, fém vagy un.UNISUB nyomtatási alap/ pólók, kötények, párnahuzatok, szatyrok, egérpad, bögrék, kulcstartók, csempék, stb/ A fentiek miatt azt gondoljuk, hogy aki Magyarországon fotóról, grafikákról és egyéb médeáról egyedi vagy kis szériás ajándék tárgyakat, promóciós- vagy reklám termékeket kíván készíteni, nagy biztonsággal és kedvező árak és fizetési feltételek mellett alapozhatja hátterét a cégünkre.

Mivel sok olyan szaküzlet van, aki nem kívánja a fenti termékeket maga készíteni más főprofilja miatt, ezeknek kész termékként szállítjuk pl. lovas mintákkal, vadakkal, halakkal a rendelt termékeket.
Hávelimpex Kft hőprések forgalmazásaHávelimpex Kft hőprések forgalmazásaHávelimpex Kft hőprések forgalmazásaHávelimpex Kft hőprések forgalmazásaHávelimpex Kft hőprések forgalmazása
Hávelimpex Kft hőprések forgalmazásaHávelimpex Kft hőprések forgalmazásaHávelimpex Kft hőprések forgalmazásaHávelimpex Kft hőprések forgalmazásaHávelimpex Kft hőprések forgalmazása
szoveg
Aryca ajándéktárgy díszgyertya
SZEKO Stúdió Kft.
Sly Classic® Bőrruházat
Netti-Design - importőr és forgalmazó
Multi Facial Kft. Cipő nagykereskedés
Accessoires napszemüveg kalap nagykereskedés
Unit Textilipari Kft
KARIZMA INTIMO KFT - fehérnemű, hálóruha
Sun dance gyerek, tini fürdőruha, tornadressz
Gyöngyös Ház Gyereksapka nagykereskedés
Palesz Gépi Himző Kft.
Dilimánia Bt
ARTFLORIST lakberendezés, dekoráció
HTK-HORIZONTE függöny bútorszövet nagyker
Nesse Kft.
Cohinor-Szalon Rházati és Kereskedelmi Kft.
Vil-For Vegyes Nagykereskedés
Mediaway Kft.
Adok Kft.
Coats Hungary Ltd.
LAFUMA sport és szabadidő magyker
Temi 2002 Kft.
Pixmania-Pro Webáruház
M&G Collection Kft
Vil-For Vegyes Nagykereskedés
Topp Kft. Zokni és kiegészítő nagykereskedés
SomaSoft Kft
Wegatech Kft
Joe-ker Zokni-Harisnya-Fehérnemű Nagyker
   
 
 
szoveg
szoveg
szoveg
ajándék
Főoldal  •   Regisztráció  •   Kapcsolat  •   SHOP
szoveg
www .nagykereskedelem.hu © 2007 | Minden jog fenntartva
szoveg
 
szoveg