szoveg  
 
szöveg
 
szoveg
szöveg
 
 
   
szoveg
szoveg
Magyar English
szoveg
szoveg
szoveg
 

szoveg


BEAR-IMPEX Keeltoys plüss játék nagyker
info@bearimpex.hu
www.beartoys.hu
Céginformáció:

A Bear-Impex Kft. fantasztikus egyedülálló plüss játék kínálattal áll vásárlói rendelkezésére a 2009-as évben is. Magyarország egyik piacvezető plüss játék nagykereskedőjeként a mottónk: „Kimagasló minőség elérhető áron”. Folyamatosan újítjuk kínálatunkat és a szezonális termékeink mellett, újabb ötletekkel segítjük vevőink-partnereink munkáját nemcsak a játékok, hanem az ajándékozás világában is.

Cégünk megalapítása óta azon dolgozunk, hogy minél több kereskedő céggel építsünk ki olyan együttműködést, amelynek eredményeként termékeink a lehető legszélesebb vásárlói körhöz eljuthatnak.

Amennyiben Ön nem kereskedőként, hanem egyedi vásárlóként látogatott weboldalunkra, akkor szíves elnézését kérjük, hogy átmenetileg nem tudjuk Önt közvetlenül kiszolgálni, de addig is javasoljuk, keresse meg partnereink között az Ön lakóhelyéhez legközelebbi kiskereskedőt, akinél állandóan megújuló, széles választékot talál termékeinkből.

Kereskedelempolitikánk egyik alapvető eleme, hogy hosszú távú, stabil kapcsolatokat alakítsunk ki partnereinkkel.

Saját tervezésű, Bear Toys márkanevű termékeink mellett Európa egyik legnagyobb hagyományokkal rendelkező angol gyártójának, a Keel Toys cégnek termékeit ímmár nemcsak Magyarországon forgalmazzuk, hanem - az utóbbi időszakban bővülő európai regionális partnerkapcsolatainknak köszönhetően - folyamatosan bővülő mennyiségben olyan piacokon is, mint Szlovákia, Szlovénia, Románia, Ausztria, Horvátország és Szerbia.

Import tevékenységünk azt is lehetővé teszi, hogy a közvetlenül az Ön részére a Távol-Keleten gyártatott termékeket Hong-Kongi partnercégünk, a Trimexco Ltd. segítségével juttassuk el Önnek. Ez a komplex szolgáltatás magában foglalja nemcsak magát a gyártást, hanem a minőségellenőrzésen át a szállítmányozáson keresztül a teljes logisztika folyamatot úgy, hogy a terméket a megadott kivitelben és a megrendelt határidőre szállítjuk európai partnereinknek.

 
BEAR-IMPEX Keeltoys plüss játék nagykerBEAR-IMPEX Keeltoys plüss játék nagykerBEAR-IMPEX Keeltoys plüss játék nagykerBEAR-IMPEX Keeltoys plüss játék nagykerBEAR-IMPEX Keeltoys plüss játék nagyker
BEAR-IMPEX Keeltoys plüss játék nagykerBEAR-IMPEX Keeltoys plüss játék nagykerBEAR-IMPEX Keeltoys plüss játék nagykerBEAR-IMPEX Keeltoys plüss játék nagykerBEAR-IMPEX Keeltoys plüss játék nagyker
szoveg
FANTÁZSIA
SZEKO Stúdió Kft.
REDBLACK Leather Collection
Netti-Design - importőr és forgalmazó
Moki
Prestige Bijou
Black & White
Belmatex Kft Belmanetti köntösök törülközők
Helena fürdőruha gyártó és nagykereskedés
György Judit gyerek alkalmi ruha
Palesz Gépi Himző Kft.
Dilimánia Bt
Vill-Ann Bt lakberendezés, dísztárgy
LK Hattenbach Kft.
Cathrine Kft
Cohinor-Szalon Rházati és Kereskedelmi Kft.
Game HEAVEN KFT. - ajandekok.eu
Labex' 96 Kft.
Funny Box Kft. Léggömb és party termékek
Balog Címke
Fazekas Sport
Temi 2002 Kft.
Safercall
M&G Collection Kft
Vil-For Vegyes Nagykereskedés
Fansbizsu
Origo Software Kft
Készbútor Kft. üzletberendezés
Topp Kft. Zokni és kiegészítő nagykereskedés
   
 
 
szoveg
szoveg
szoveg
ajándék
Főoldal  •   Regisztráció  •   Kapcsolat  •   SHOP
szoveg
www .nagykereskedelem.hu © 2007 | Minden jog fenntartva
szoveg
 
szoveg