szoveg  
 
szöveg
 
szoveg
szöveg
 
 
   
szoveg
szoveg
Magyar English
szoveg
szoveg
szoveg
 

szoveg


Monedi olasz divat nagykereskedés
monedikft@gmail.com
www.monedi.hu
Céginformáció:

Cégünk 2009. áprilisában azzal a céllal alakult, hogy olyan kiváló minőségű olasz női és férfi ruházati cikkeket terjesszen Magyarországon, melyben mindenki megtalálja a magához illő stílust és méretet elérhető, reális áron. Mindehhez mottónknak megfelelően saját magunk kutatjuk fel és szerezzük be, közvetlenül a gyártótól az árut, egyben alkalmunk nyílik a gyártó felé jelezni a magyar piaci igényeket és sajátosságokat.

Termékeink kivétel nélkül eredeti olasz áruk, melyek a legjobb minőségű alapanyagokból – lehetőség szerint természetes anyagokból - és a legnagyobb gondossággal készültek, magukon viselve a csalhatatlan és jellegzetes olaszosságot, mely különlegessé és főként ellenállhatatlanná teszik azokat. Mindezt figyelembe véve nem véletlen, hogy az olasz termékeket „elnyűhetetlennek” tartják, hiszen ruhái kellemes, kényelmes és örökké divatos viseletet biztosítanak hosszú időn át.

A ruházati piacot kutatva figyeltünk fel arra, hogy a hazai férfi ruházati termékek kínálata nem alkalmazkodik megfelelően az igényekhez. Napjainkban nem csak a hölgyek, hanem a férfiak is szeretnek – vagy inkább szeretnének – hétköznapokon is elegánsak lenni, még akkor is, ha elsősorban farmert viselnek. Ehhez a sportos eleganciához pedig az olasz férfi divat a legkiválóbb választás, persze nem feltétlenül az „alta moda”, mely árainál fogva csak egy nagyon szűk rétegnek nyújt kínálatot.

Fő célunk, hogy a fent leírtak minél több vásárló számára elérhetők legyenek, ezért szeretnénk minden nagyobb városba kiskereskedői hálózatot kiépíteni, így a vásárlók igényeit kielégíteni.

Közép felső kategória és ár.

szoveg
Papillon Design
SZEKO Stúdió Kft.
Sly Classic® Bőrruházat
Bagland Hungary
Tran-Co  Hungary Kft
UNO FASHION
Thomas Jeans 21-es Kkt.
Belmatex Kft Belmanetti köntösök törülközők
Origami Beachwear
Mayor Team Gyermekruha Nagyker Készítő
Hímzőgépcentrum
Metalcar játékgyártó Kft.
Kimb-Art Kft
Jay Bee Kft.
Nesse Kft.
MELINA BT
V + V Origo Kft. kreatív hobby, papír, ajándék
Orbán és Társa Csomagolástechnikai Kft
MEZŐFI ISTVÁNNÉ
Coats Hungary Ltd.
MELINA BT
Temi 2002 Kft.
Pixmania-Pro Webáruház
Moda-Cad - Ruhavarázs Kft
Vil-For Vegyes Nagykereskedés
Topp Kft. Zokni és kiegészítő nagykereskedés
SomaSoft Kft
Wegatech Kft
A.S. Marina
   
 
 
szoveg
szoveg
szoveg
ajándék
Főoldal  •   Regisztráció  •   Kapcsolat  •   SHOP
szoveg
www .nagykereskedelem.hu © 2007 | Minden jog fenntartva
szoveg
 
szoveg