szoveg  
 
szöveg
 
szoveg
szöveg
 
 
   
szoveg
szoveg
Magyar English
szoveg
szoveg
szoveg
 

szoveg


Metalcar játékgyártó Kft.
metalcar@metalcar.hu
www.metalcar.hu
Céginformáció:

Cégünk, a Metalcar Kft. 1969 óta foglalkozik játékgyártással. Kezdetekkor 10 főt foglalkoztató kis családi vállalkozásunk mára Magyarország meghatározó játékgyártó cégévé vált. Alapításkor még fém játékokat, modellautókat gyártottunk. Az 1990-es évek új piaci lehetőségeket jelentettek, áttértünk a műanyagból készült játékok gyártására.

2006 januárjában megkezdtük tevékenységünket az új 5.000 m²–es üzemünkben, amely már a legmodernebb technológiákkal van ellátva. Magasan képzett szakemberek tervezik és készítik az új termékeinket.

A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően cégünk neve külföldön és belföldön is jól csengő és egyre ismertebb. Társaságunk ezúton is köszöni vevői bizalmát. Unios és union kívüli partnereink Németország, Ausztria, Horvátország, Anglia, Hollandia, Szlovénia, Ukrajna, Lengyelország.

Új áruházunk közel 350 négyzetméter, ahol már nem csak saját gyártású termékeink találhatók, hanem más, márkás termékeket is forgalmazunk. Kereskedésünkben folyamatosan bővülő kínálat mellett, saját import termékeink ( kb. 300 féle )  is megtalálhatóak. Ajándéktárgyakat ( kb. 600 félét ) is találhat nálunk.

Forgalamzunk még a Lego,  Hasbro,  Mattel,  Piatnik, Simba,  Modell&Hobby,  Mint a TV-ben,  Gulliver,  Régió,  Kék Kobra,  Hammy Toys,  Puskásker,  Varázs,  Üzletlánc,  GLH,  Minimax,   termékeit.

Új telephelyünk nagy előnye, hogy az M0-s körgyűrű mellet, a Dunakeszi Déli-Ipari-Parkban található. A könnyű megközelíthetőség mellet kényelmes parkolást is biztosítunk. ÚJ kereskedelmi egységünkben egyéni vásárlókat, kis- és nagykereskedőket szolgálunk ki.

Új szolgáltatásunkként három teherautónk járja az országot, melyek a vidéki kiskereskedők kényelmesebb vásárlását biztosítják.

Metalcar játékgyártó Kft.Metalcar játékgyártó Kft.Metalcar játékgyártó Kft.Metalcar játékgyártó Kft.Metalcar játékgyártó Kft.
Metalcar játékgyártó Kft.Metalcar játékgyártó Kft.Metalcar játékgyártó Kft.Metalcar játékgyártó Kft.Metalcar játékgyártó Kft.
szoveg
Bőregér - misztikus ajándékok sárkány virágtündér
SZEKO Stúdió Kft.
PYTHON LEATHER STYLE
Lees táska nagykereskedés
ASSO 13 E.C.
Marini Silvano Bt
Happy Girls Divatáru-nagykereskedés
Joe-ker Zokni-Harisnya-Fehérnemű Nagyker
Helena fürdőruha gyártó és nagykereskedés
György Judit gyerek alkalmi ruha
Hímzőgépcentrum
Capital Trade Kft
Domex
Petra Trade Kft. lakástextil méteráru nagyker
Pamut Mega Textil
Cohinor-Szalon Rházati és Kereskedelmi Kft.
V + V Origo Kft. kreatív hobby, papír, ajándék
Dekorambulancia Bt
Adok Kft.
Euroker Rövidáru Nagyker
LAFUMA sport és szabadidő magyker
Temi 2002 Kft.
Pixmania-Pro Webáruház
M&G Collection Kft
Vil-For Vegyes Nagykereskedés
Fansbizsu
SomaSoft Kft
Bernhardt kirakati babák
A.S. Marina
   
 
 
szoveg
szoveg
szoveg
ajándék
Főoldal  •   Regisztráció  •   Kapcsolat  •   SHOP
szoveg
www .nagykereskedelem.hu © 2007 | Minden jog fenntartva
szoveg
 
szoveg